VÅRA BEHANDLINGAR

I samarbete med Mia Hjalmarsson erbjuder vi ett modernt utbud av behandlingar hudvård, skönhet och holistisk hälsa. Våra professionella hud- och massageterapeuter ser till dina individuella behov och ger råd om vilken behandling som passar just dig. Här hittar våra gäster klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar med inslag av modern bio-hacking. 

Boka behandling

Behandlingsmeny

Staying at Villa Dahlia

Relaxing spa

Våra behandlingar

I samarbete med Mia Hjalmarsson erbjuder vi ett modernt utbud av behandlingar hudvård, skönhet och holistisk hälsa. Våra professionella hud- och massageterapeuter ser till dina individuella behov och ger råd om vilken behandling som passar just dig.

Fitnesscenter

Vårt välutrustade gym och fitnesscenter låter dig stärka din fysiska form, 75 kvadratmeter av modern wellness och en unik fitnessupplevelse. Vi har ett nära samarbete med Vigour Fitness som erbjuder några av landets främsta personliga tränare.

Club Dahlia

För våra lokala gäster erbjuder vi en exklusivt medlemskap, Club Dahlia, med tillgång till vårt 250 kvm stora fitnesscenter samt spa- och retreat. Upplev en holistisk fristad skapad för välbefinnande och hälsa.